Scrum Day Danmark 2014

ScrumDayVerden i dag er ikke den samme, som den var i går. Udviklingen går hurtigere og hurtigere, og derfor kan man ikke længere langtidsplanlægge og forudsige fremtiden ud fra fortiden. Det stiller store krav til din virksomhed, for de mange muligheder, der konstant dukker op, forsvinder lige så hurtigt igen, hvis man ikke er gearet til at gribe dem. Og så kommer konkurrenterne i overhalingsbanen. Scrum kan hjælpe din virksomhed til at komme på forkant med udviklingen og reagere hurtigt på de skiftende behov og muligheder.

Scrum er den mest brugte agile metode, og en undersøgelse fra The Economist1 viser, at 88 procent af de adspurgte virksomheder opfatter Agile som væsentlig for at skabe succes.

Scrum Day afholdes for første gang i Danmark og giver dig en unik mulighed for at netværke med andre, der har interesse i Scrum, høre indlæg af nogle af landets mest erfarne Scrum trænere og samtidig møde Gunther Verheyen, som arbejder sammen med Ken Schwaber i Scrum.org. Under sin keynote vil han fortælle om de nyeste trends inden for Scrum og Agile.

Scrum Day Danmark byder også på indlæg om, hvordan man bedst muligt får velfungerende teams og høj kvalitet, samt hvordan man undgår de mest almindelige misforståelser, når Scrum bliver kombineret med Prince 2 eller Kanban metoden. I disse år vinder Scrum stadigt større indpas uden for IT, og du kan høre om andres praktiske erfaringer med Scrum.

Hvornår:         Tirsdag d. 17. juni 2014
Hvor:               Microsoft Danmark, Tuborg Boulevard 12, Hellerup
Tilmelding:     www.ScrumDay.dk
Pris:                 Gratis

Posted on May 8, 2014, in Agile, Dansk, Scrum. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: